Warning: ini_set(): open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/nfsmnt/:/data/:/usr/php73/:/usr/bin/:/apachetmp:/tmp/:/var/tmp/:/dev/urandom:/usr/lib/x86_64-linux-gnu/ImageMagick-6.8.9/bin-Q16/:/usr/local/bin/:/etc/ssl/certs/ca-certificates.crt) in /data/3/6/36d821c1-d04b-4632-b842-8fc22dbc3ee2/svensksakerhet.com/public_html/wp-content/themes/xtra-child/functions.php on line 19
Om Svensk Säkerhet | Montering av Säkerhetsskydd & Brandsäkerhet
_

Om Oss

Företagspresentation

Svensk Säkerhet är etablerat 1999 i Stockholm. Vi levererar och monterar mekaniskt inbrottsskydd och brandsäkerhet i form av säkerhetsdörrar, branddörrar, galler-gallergrindar, rullgaller-rulljalusier, entrépartier-entréportar. Montage sker i samarbete med utvalda underleverantörer uppdelat på de olika produktgrupperna. Vi utför alltid ett besök hos kund för behovsanalys samt måttagning följt av offert med fasta priser. Lång och bred erfarenhet av dessa kompetensområden vilket ger våra kunder trygghet.
_

Affärsidé

Vår vision

Att erbjuda väsentligt förbättrat inbrottsskydd och brandsäkerhet med professionella produkter och montage till företag och privatpersoner till konkurrenskraftiga priser och villkor.
Mekanisk inbrottsskydd och brandsäkerhet
Förbättra ditt inbrottsskydd och brandsäkerhet med professionella produkter och montage. Vi erbjuder säkerhetsdörrar och inbrottsskydd till företag och privatpersoner.

Varför välja Svensk Säkerhet?

Inbrottssäkert

Säkra ditt hem mot inbrott

Brandsäkert

Skydda dig mot brand.

Ljudisolerad

Minska störande ljud från trapphuset med säkerhetsdörr.

Professionell Service

Vi hjälper dig från en kostnadsfri besiktning till montering.

OffertBesiktning